by

Terug kijken op de zomer

 

 

 

 

Buiten is het herfst. Ik denk terug aan het warme weer en mis het. Ik ben een echte koukleum. Al vind ik dat de herfst en winter ook veel hebben. Lekker spelen met de herfstbladeren, binnen zitten knutselen met de meisjes, daar kan ik erg van genieten.

Afgelopen zomer mocht ik iets nieuws doen. Ik heb samen met onze jongste dame model gestaan voor een draagdoekenmerk, Maisaa Slings. Dit vond ik best wel eng, want ik ben niet iemand die graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Maar aan de andere kant vond ik het daarom juist ook een uitdaging. En natuurlijk een gave ervaring, er worden niet vaak professionele foto’s van ons gemaakt.

Dus daar gingen we! Bestemming: haven van Harlingen. Met prachtig weer! Ik ben gek op boten, water én de kleur blauw. Dus ik had geluk. Ik mocht met een prachtige doek op de foto: Sygnery Wonder.

Ik ben niet bekend in Harlingen, dus het was even zoeken om de fotografe te vinden. Je hebt eerst alleen contact via facebook of whatsapp dus gelukkig herkende ik haar van de foto’s. Gezellig mens! Dat scheelt, het hielp om de spanning weg te kletsen

 

Nadat ons meisje in de doek zat, gingen we een wandelingetje over de haven maken. Het moest wel even een mooie knoop worden, om de doek op z’n mooist uit te laten komen. Dat ging goed, ons meissie had wel zin om gedragen te worden. Het was een maatje 5, een maat minder dan mijn basis maat. Dan is het even zoeken wat mooi staat en goed wil. Eerst ging ze even op de rug met de ‘Ruck tied at shoulder’. En later een simpele ‘FWCC tied under bum’.

 

We liepen een rondje en ondertussen kwamen we allemaal mooie plekken tegen om een foto te maken. Eerst voelde het gek, omdat er allemaal bedrijvigheid was in de haven. Maar later had ik daar geen last meer van. De foto’s zijn mooi geworden. Ik ben trots op het resultaat! En ik ben blij dat ik deze foto’s heb om thuis op te kunnen hangen en te bewaren voor later. Dit was een hele leuke en bijzondere ervaring, die ik niet snel zal vergeten. Als ik niet in de draagdoekenwereld had gezeten, had ik dit niet snel durven doen. Nu maar hopen dat ik nog eens uitgenodigd wordt om samen met de kleine voor de lens te verschijnen. Dit vond ik zeker voor herhaling vatbaar ?

 

 

Fotografe: Marianne Visser

2 reacties


  1. // Beantwoorden

    Wauw wat een mooie foto’s! En wat een mooie dochter heb je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *