Knoopwijzen voor zwangeren

Tijdens het laatste trimester van je zwangerschap kun je al gebruik maken van een draagdoek. Het is niet veilig om zo maar je buik in te binden, dit kan schadelijk zijn voor je baby en je spieren of banden juist lui maken. Daarom leer ik je meerdere veilige manieren aan om de draagdoek te knopen. Dan geeft de draagdoek goede ondersteuning en activeert het lichaam.

Dit kan helpen bij klachten als
* Rugklachten
* Last van een zware buik door bijvoorbeeld een meerling
* Bij bekkeninstabiliteit.

Geen dag is hetzelfde en vooral bij de laatste loodjes van je zwangerschap variëren klachten soms per dag. Daarom zijn er 6 verschillende draagwijzen om je buik en rug te ondersteunen. We nemen ze samen alle 6 door en je krijgt een handleiding van mij, zodat je later kunt kiezen welke knoopwijze je nodig hebt.

Ook kan je baby reageren op de knoopwijzen die je gebruikt. Daarom nemen we samen alle 6 draagwijzen door en kan ik aan jou zien hoe jij of de baby reageert. Hierbij kan ik je dan tips en aanwijzingen geven.

Dit consult duurt ongeveer 1,5 uur en kost €45,-

Wil je dit in combinatie met een draagconsult als je bevallen bent, biedt ik een compleet pakket aan voor €75,-

Omdat je tijdens de laatste weken van de zwangerschap misschien een langere doek nodig bent dan na de bevalling, kun je voor deze periode tot je kindje geboren is bij mij een doek huren.

Voor uitgebreide informatie over dit consult en jou hulpvraag/ klachten, mag je altijd even mailen of bellen.