Draagconsult

Vanwege het Corona virus zijn er momenteel een aantal beperkingen waar we allemaal mee te maken hebben. Fysiek contact tijdens een consult is momenteel niet mogelijk. Ookal heb ik geen klachten, ik wil het risico niet nemen. De gedachten dat ik het vreselijke virus toch bij me draag en iemand anders er mee aansteek, met jonge kinderen erbij, vind ik vreselijk. 

Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden! We kunnen beeldbellen, gewoon bellen, mailen of als het weer het toe laat een ‘raamconsult’ doen. 
Mocht je een pop van me willen lenen om te oefenen tijdens een videoconsult, kan dat zeker. Ik zal de spullen goed ontsmetten en bij jullie brengen, mits de afstand niet te ver is. 

Lang verhaal kort: Er is zelfs in deze onzekere tijden heel veel mogelijk voor jullie. Mocht je met een vraag zitten of hulp willen, je hoeft er niet alleen voor te staan! Bel of mail me gewoon met je vragen of wensen en dan komen we tot een goede, passende oplossing.

Als er geen corona beperkingen zijn kun je hier onder lezen hoe een consult er normaal uit ziet. 

Ik kom bij jou aan huis*. Vooral bij kleine baby’s geeft dat het meeste rust.

We oefenen altijd eerst met een speciale oefenpop van mij. Deze poppen zijn verzwaard om zo goed te kunnen oefenen met de doek. Je kunt dus zo vaak oefenen als je zelf wilt. Uiteindelijk sluiten we het consult af met je eigen kindje in de doek of drager. Zo kan ik je specifieke tips voor jou mee geven als je je kindje alleen in de doek of drager gaat doen, na het consult.

Na een consult is er altijd de mogelijkheid om me nog een keer te appen of mailen als je nog vragen hebt. Dus als ik langs ben geweest, ben ik nog altijd beschikbaar voor vragen.

Als je zelf al een doek of drager aangeschaft hebt, oefen je natuurlijk met je eigen. Heb je dat nog niet, dan kun je eentje van mij gebruiken.

Na het draagconsult kun je dan zelf een draagdoek of draagzak aanschaffen. Ik kan je hierbij adviseren.

Een fijne webshop is bijvoorbeeld Bam+Boe voor erg fijne rekbare doeken of een zachte geweven doek met bamboe. Als je de code “noflikdragen10” gebruikt, krijg je 10% korting op je aanschaf.

Met de webshop Ooiebeest werk ik veel samen. Voor 10% korting op je aanschaf daar, gebruik je de code “noflikdragen”

Het is alleen mogelijk om een doek bij me te huren bij een Knoopwijzen voor zwangeren consult.

Heb je speciale wensen? Laat het weten, zodat we altijd een passend consult kunnen verzorgen.

Informatie bijeenkomst:

Wil je voor je bedrijf of een groep mensen een informatie avond organiseren? Ook voor een zwangerschapsclub of babyshower kan dit erg leuk zijn. Ik kom graag langs om te informeren over het ergonomisch dragen.

Omdat de wensen kunnen variëren raadt ik je aan om even een mail te sturen. Om alles op elkaar af te stemmen en tot een juiste prijs te komen.

* Vanaf een straal van 15 km om Oudehorne reken ik €0,15 reiskostenvergoeding. Eventuele parkeerkosten komen ook bij de consultkosten op.

Cadeaubon:

Een cadeaubon kan een erg leuk en nuttig kraamcadeautje zijn. Dit kan voor alle soorten consulten. Via de mail kun je een cadeaubon kopen.