Draagconsult

Ik kom bij jou aan huis. Vooral bij kleine baby’s geeft dat het meeste rust.

We oefenen altijd eerst met een speciale oefenpop van mij. Deze poppen zijn verzwaard om zo goed te kunnen oefenen met de doek. Je kunt dus zo vaak oefenen als je zelf wilt. Uiteindelijk sluiten we het consult af met je eigen kindje in de doek of drager. Zo kan ik je specifieke tips voor jou mee geven als je je kindje alleen in de doek of drager gaat doen, na het consult.

Na een consult is er altijd de mogelijkheid om me nog een keer te appen of mailen als je nog vragen hebt. Dus als ik langs ben geweest, ben ik nog altijd beschikbaar voor vragen.

Als je zelf al een doek of drager aangeschaft hebt, oefen je natuurlijk met je eigen. Heb je dat nog niet, dan kun je eentje van mij gebruiken.

Na het draagconsult kun je dan zelf een draagdoek of draagzak aanschaffen. Ik kan je hierbij adviseren.

Een fijne webshop is bijvoorbeeld Bam+Boe voor erg fijne rekbare doeken of een zachte geweven doek met bamboe. Als je de code “noflikdragen10” gebruikt, krijg je 10% korting op je aanschaf.

Met de webshop Ooiebeest werk ik veel samen. Voor 10% korting op je aanschaf daar, gebruik je de code “noflikdragen”

Het is alleen mogelijk om een doek bij me te huren bij een Knoopwijzen voor zwangeren consult.

Heb je speciale wensen? Laat het weten, zodat we altijd een passend consult kunnen verzorgen.

Oriënterend consult:

Ben je geïnteresseerd geraakt in het dragen van je kindje? Maar weet je nog niet welke manier bij jou zou passen?

Dan kan ik je vertellen wat de verschillende mogelijkheden zijn. Daarbij geef ik een demonstratie. En je kunt verschillende doeken of dragers bekijken, voelen en ervaren.

Het consult duurt ongeveer een uur en kost € 30,- *

Draagconsult:

Tijdens een draagconsult leer ik je 1 op 1 een draagdoek of drager op de juiste manier te gebruiken.

Ik neem mijn doeken, dragers en een oefenpop mee. Dit is een pop die speciaal gemaakt is om een echte baby na te bootsen. Hier kun je veel mee oefenen om af te sluiten met je eigen kind in de doek of drager.

Het consult duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 40,- *

Uitgebreid consult:

Dit is een combinatie van een oriënterend en een draagconsult.

Ik vertel je over de verschillende mogelijkheden van het dragen en demonstreer die. Daarna maak je een keuze en kan ik je 1 vaardigheid aanleren, op dezelfde manier als een draagconsult. Waarom maar 1 en niet meerdere knopen/ vaardigheden? Er komt zoveel informatie op je af, dan ga je het door elkaar halen.

Dit consult duurt ongeveer 2 uren en kost €50,- *

Duo consult:

Wil je graag samen met je partner het knopen onder de knie krijgen? Of samen met een vriend/ vriendin tegelijk een consult? Dat kan natuurlijk ook! Ik leer jullie dan samen dezelfde knoop.

Dit consult duurt ongeveer 2 uren en kost €55,- *

Opfrisser:

Als je al kennis gemaakt hebt met het dragen, maar je wilt nog even dat er iemand met je mee kijkt. Of je krijgt een klein onderdeel van een knoop maar niet goed onder de knie en je hebt daar vragen over. Dan kun je de boel even opfrissen.

Dit consult duurt een half uur tot 45 min. en kost € 25,- *

Knoopwijzen voor zwangeren:

Tijdens het laatste trimester van je zwangerschap kun je al gebruik maken van een draagdoek. Het is niet veilig om zo maar je buik in te binden, dit kan schadelijk zijn voor je baby en je spieren of banden juist lui maken. Daarom leer ik je meerdere veilige manieren aan om de draagdoek te knopen. Dan geeft de draagdoek goede ondersteuning en activeert het lichaam.

Dit kan helpen bij klachten als rugklachten, last van een zware buik door bijvoorbeeld een meerling, bij bekkeninstabiliteit.

Dit consult duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en kost €40,-

Wil je dit in combinatie met een draagconsult als je bevallen bent, biedt ik een compleet pakket aan voor €70,-

Omdat je tijdens de laatste weken van de zwangerschap misschien een langere doek nodig bent dan na de bevalling, kun je voor deze periode tot je kindje geboren is bij mij een doek huren.

Voor uitgebreide informatie over dit consult en jou hulpvraag/ klachten, mag je altijd even mailen of bellen.

Informatie bijeenkomst:

Wil je voor je bedrijf of een groep mensen een informatie avond organiseren? Ook voor een zwangerschapsclub of babyshower kan dit erg leuk zijn. Ik kom graag langs om te informeren over het ergonomisch dragen.

Omdat de wensen kunnen variëren raadt ik je aan om even een mail te sturen. Om alles op elkaar af te stemmen en tot een juiste prijs te komen.

* Vanaf een straal van 15 km om Gorredijk reken ik €0,15 reiskostenvergoeding. Eventuele parkeerkosten komen ook bij de consultkosten op.

Cadeaubon:

Een cadeaubon kan een erg leuk en nuttig kraamcadeautje zijn. Dit kan voor alle soorten consulten. Via de mail kun je een cadeaubon kopen.