Agenda

 *2019*

 • Elke maand ben ik aanwezig tijdens de voorlichtingsavond over bevallen in ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen.
  De data daarvan zijn: 8 januari12 februari12 maart9 april13 mei11 juni, 9 juli, 3 september, 8 oktober, 5 november, 10 december
 • 8 februari ben ik tijdens de kinderkledingbeurs in Luxwoude vanaf 19:00 aanwezig op het netwerkcafé.
 • 23 maart ga ik mijn kennis nog meer uitbreiden door een cursus te doen over het dragen van een prematuur geboren kindje.
 • 13 april organiseert verloskundigenpraktijk Schoterpoort in Heerenveen haar jaarlijkse verwenmiddag. Dit jaar ben ik er weer bij met mijn doeken en draagzakken. Voor korte demonstraties en om jullie vragen te beantwoorden. Deze middag is van 13:30 tot 17:00.
 • 27 mei is er weer een zwangerencafé, georganiseerd door verloskundigenpraktijk de Nieuwkomer. Van 19:15 tot 21:30 ben ik in de Skans in Gorredijk aanwezig. Tijdens deze avond verzorg ik ook een voorlichting over het dragen.
 • 15 juni ben sta ik met een kraam van 14:00 tot 18:00 op de “familiefair” in Wijnjewoude. Heb je korte vragen of advies nodig, kom gezellig langs!
 • 11 juli organiseer ik zelf een voorlichtingsavond:
  Ben je zwanger, ben je net bevallen en zou je graag je kindje willen dragen? Maar zie je door de bomen het bos niet meer?

  Tijdens mijn informatie avond, op donderdag 11 juli, vertel ik alles over het belang van het dragen voor jou en je kindje, want het is meer dan alleen praktisch. En wist je dat je tijdens je zwangerschap ook gebruik kunt maken van een draagdoek?

  Ik vertel je over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Je kunt tijdens de informatie avond al je vragen stellen, maar ook doeken / draagzakken bekijken en voelen. Na deze avond kun je een goede keuze maken of het dragen wat voor je is op welke manier je dit zou willen doen.

  De kosten zijn €10 per persoon of €15 als je samen met je partner komt.

  De informatie avond begint om 20:00 tot ± 21:30 bij kinderopvang

  t’ Hummelhûs in Oudehorne.

  Graag aanmelden via noflikdragen@outlook.com

  kijk op Facebook bij het evenement, of op mijn posts over deze avond

 • 13 december ben ik van 10:00-11:30 aanwezig op het mamacafé van verloskundigenpraktijk Bloesem in Gorredijk. Ik vertel dan over het thema van die ochtend: Dragen van je kindje.